Digital Markedsføring


(It’s not advertising … it’s – SOCIAL MEDIA – That shows your personality)

Social Media er nær og kær, som vores forretning startede baseret på relationer fremstillet ved hjælp af populære platforme.

Det er fortsat en stor del af vores forbindelse til vores samfund, vores kunder og vores industri. Vi er velbevandret på mange sociale medieplatforme fra opsætning og strategi til implementering, og vi kan hjælpe dig med at bruge sociale medier til at bygge forbindelser. Du vil ikke ender med en YouTube-kanal, fordi din nabo har en eller en Facebook-side, når dine kunder er alle på Twitter. Vi vil bruge digitale strategier til at hjælpe dig med at træffe personlige forbindelser.

Why Us?

  • Super Clean Code
  • 100% Commented
  • Responsive Design
  • Completely Bootstrap
  • Unique Styling
  • Packed with Features
  • Updated Regularly

Opstart

Vi elsker denne fase for det er start skuddet til en spændende proces. Det er her vi under møde med kunden, skal lytte og lære om virksomheden, passionen, og alle idéerne. Forvent en masse spørgsmål fra os.

Planlægning

Det næste er, at vi begynder at udtænke strategien for dit projekt. Vi gør brug af vores erfaringer og finder de bedste løsninger og ideer til dig. Grundig planlægning er vigtigt for et tilfredsstillende forløb.

Design

Vi går igang - blyanter på papir, Google søgninger, diskussioner og en tid, hvor ingen idéer er dårlige, og ingen koncepter for skøre til at udforske. Alt det kreative bliver smidt op i luften og de gode idéer indfanges.

Udarbejdelse

Det spændende men også det lange skridt. Du har godkendt projektet og kan begynde at glæde dig.Udgivelse

Levering af et styk færdigt projekt.


Vores priser

Grafisk ekspertise: 350 pr. time
SEO/Web udvikling: 400 pr. time
Ved større opgave: Tilbud fremsendes.

Kontakt

Mandag - Torsdag 08:00 - 16:30
Fredag 08:00 - 14:30
Telefon: 71 78 01 33
Kontakt via mail